Soricei de Biblioteca
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Xiphion.
Xiphion.
㊙️Șoricel Admin
㊙️Șoricel Admin
The Best
Miauti
Naruto
Chit Ninja
Scriitor
Chit Scrie
Lup Singuratic
Chit tipa pe forum
Grup10
Chit Grup
2 Ani
Chit ai 2 ani pe forum
Hmmm
Doar o gogoasa
Data înscrierii : 2019-07-26
Mesaje : 2468
Hobby-uri : Somn

Personaj RPG
Nume: Kagome
Varsta: 14 ani
Personalitate : Kagome este o fire foarte liniștită și sociabilă. Îi place să își facă prieteni noi și să aducă un zâmbet pe buzele oricărei persoane.
Cunostinte magice:: Levitarea obiectelor cu ajutorul aerului magic.
Poveste: Kagome provine din familia Takahashi, fiind o familie de vrăjitori foarte cunoscuți. A fost crescută și educată foarte frumos de către părinții și bunicii ei, făcând școala generală acasă și fiind învățată de dascăli cât mai renumiți. Deși face parte dintr-o familie bogată, nu s-a mândrit niciodată cu ceea ce are.
https://charybdisnscylla.tumblr.com

Tulburările de personalitate Empty Tulburările de personalitate

18.11.20 15:05
Tulburările de personalitate 791ac667854ca4bd86cbee3146ad614da7ffb816

Am început de curând să citesc cartea Minciuni pe canapea, care abordează diferite probleme de natură psihologică, dat fiind faptul că majoritatea personajelor din ea sunt specialiști și pacienți.
Nu este o carte chiar atât de mirifică, dar din anumite puncte de vedere este parțial interesantă și diferită.
Nu știu câți dintre voi știți, însă de-a lungul timpului s-au descoperit mai multe tulburări de personalitate, majoritatea fiind sau nu cauzate de depresie și având ca factor principal anxietatea și ura pe care o putem manifesta din cauza acesteia.
Acestea sunt următoarele:

- Tulburarea de personalitate paranoidă:
Tulburare paranoidă de personalitate face parte din grupul tulburărilor de personalitate numite excentrice alături de personalitatea schizoidă și schizotipală.
Persoanele cu tulburare de personalitate paranoidă sunt caracterizate prin suspiciune și neîncredere față de ceilalți oameni, credința că ceilalți au ca scop să le folosească, să le lezeze în vreun fel sau să le păcălească. Persoanele cu tulburare de personalitate paranoidă se tem că orice informație personală ar putea fi folosită împotriva lor dacă ajunge în mâinile altora.
Caracteristici și alte detalii aici: http://www.epsihologia.ro/tulburari-de-personalitate/tipuri/124-tulburare-de-personalitate-paranoida.html

- Tulburarea de personalitate narcisistă:
Face parte din grupul B al tulburărilor de personalitate etichetate ca dramatice. Tulburarea de personalitate narcisistă se descrie printr-un model de comportament constant dominat de nevoi de grandiozitate, nevoi de apreciere și admirație din partea celorlalți și cu un nivel empatic scăzut. Persoanele cu această tulburare nu înțeleg trăirile emoționale ale celorlalți, țin cont doar de interesele proprii. 
Persoana cu tulburare de personalitate narcisistă este o persoană centrată pe sine însuși, pe nevoile proprii, de mărire, de status, de succes personal, fie că este vorba de carieră sau acumulare de bunuri materiale.
Caracteristici și alte detalii aici: http://www.epsihologia.ro/tulburari-de-personalitate/tipuri/130-tulburare-de-personalitate-narcisista.html

- Tulburarea de personalitate schizoidă:
Tulburarea schizoidă de personalitate face parte din grupul A (cluster A) al tulburărilor excentrice. Persoanele cu o astfel de tulburare de personalitate au tendința spre retragere și izolare socială, își sunt suficiente lor însele și nu simt nevoia de interacțiune și comuniune cu alții. 
Prezintă afinitate pentru viața în singurătate, prezintă ca trăsătură caracteristică lipsa de interes și răceală față de contextul social. Par neinteresați de ceilalți în cadrul contactelor sociale, par lipsiți de energie și de trăiri emoționale.
Caracteristici și alte detalii aici: http://www.epsihologia.ro/tulburari-de-personalitate/tipuri/125-tulburare-de-personalitate-schizoida.html

- Tulburarea de personalitate schizotipală:
Tulburarea schizotipală de personalitate face parte din grupul A (cluster A) al tulburărilor de personalitate denumite excentrice. Sunt prezente tulburări la nivelul gândirii și percepției, gândirea magică sau fabuloasă, aceste persoane cred că sunt dotate cu capacități deosebite, telepatice și că dispun de un al șaptelea simț. Diagnosticul se personalitate schizotipală se pune dacă tulburarea se  manifestă încă din adolescență, este durabilă în timp și duce la funcționarea deficitară în societate.
Caracteristici și alte detalii aici: http://www.epsihologia.ro/tulburari-de-personalitate/tipuri/126-tulburare-de-personalitate-schizotipala.html

- Tulburarea de personalitate antisocială:
Face parte din grupul B (cluster B) al tulburărilor de personalitate alături de tulburarea de personalitate de tip bordeline, narcisistă și histrionică, grup de personalități denumite dramatice. Tulburarea de personalitate antisocială este mai frecvent întâlnită la persoane de sex masculin, dar este prezentă și la femei.
Persoanele cu acest tip de tulburare de personalitate au moral scăzut cu privire la respectarea legii și a drepturilor cetățenilor pe care le încalcă, a dreptului la securitate personală și a bunurilor proprii. Persoanele cu tulburare de personalitate antisocială încalcă drepturile altora fără să regrete faptele pe care le săvârșesc. Pot recurge la furt, acțiuni ilegale, procurarea de bunuri ce aparțin altora prin minciuni, violență, foc de armă ect. Recurg la orice mijloace, chiar dacă lezează integritatea fizică și morală a celorlalți. De obicei nu au sentimentul responsabilității sau al culpei față de ceea ce fac. Comportamentul antisocial, moralul scăzut este asociat cu un comportament agresiv și impulsiv. Persoanele cu tulburare de personalitate antisocială se simt frustrate ușor dacă nu obțin ceea ce vor și își pierd rapid controlul, dând frâu impulsurilor. Comportamentul delincvent al minorilor poate fi un factor de risc care duce la dezvoltarea personalității antisociale.
Tabloul clinic și alte detalii aici: http://www.epsihologia.ro/tulburari-de-personalitate/tipuri/127-tulburare-de-personalitate-antisociala.html

- Tulburarea de personalitate borderline:
Face parte din grupul tulburărilor de personalitate dramatice, după tabloul clinic, alături de tulburările de personalitate antisocială, narcisistă și histrionică. Tulburările de personalitate bordeline (instabile emoțional) au un tablou clinic dramatic, sunt cele mai severe și cele mai frecvente în clinicile de psihiatrie. 
Persoanele cu tulburări de personalitate de tip bordeline au dificultăți majore în a-și cunoaște și controla emoțiile, impulsurile și relațiile cu ceilalți. Comportamentul de autovătămare este frecvent în scopul reducerii anxietății și/sau cu scopul de a-și produce suferință.
Caracteristici și alte detalii aici: http://www.epsihologia.ro/tulburari-de-personalitate/tipuri/128-tulburare-de-personalitate-bordeline.html

- Tulburarea de personalitate histrionică:
Face parte din grupul tulburărilor de personalitate dramatice alături de tulburarea de personalitate antisocială, bordeline și narcisistă. Denumită înainte isterie sau personalitate isterică, nevroză isterică, tulburarea de personalitate histrionică se descrie prin dramatism, comportament de tip teatral, demonstrativ, comportament de seducție sexuală, cu scopul de a atrage și a se situa în centrul atenției celorlalți. Reacțiile emoționale sunt exagerate iar comportamentul este provocator, cu sau fără intenție.
Caracteristici și alte detalii aici: http://www.epsihologia.ro/tulburari-de-personalitate/tipuri/129-tulburare-de-personalitate-histrionica.html

- Tulburarea de personalitate fobică:
Face parte din grupul tulburărilor de personalitate anxioase și se caracterizează prin teama de evaluarea celorlalți, teama de respingere și prin urmare evitarea contactelor sociale. Persoana cu tip de personalitate fobică se simte neacceptată, neprețuită de ceilalți și este sensibilă la critică.
Caracteristici și alte detalii aici: http://www.epsihologia.ro/tulburari-de-personalitate/tipuri/131-tulburare-de-personalitate-fobica.html

- Tulburarea de personalitate dependentă:
Face parte din grupul tulburărilor de personalitate anxioase alături de tulburarea de personalitate fobică și obsesiv-compulsivă. Tulburarea de personalitate dependentă se întâlnește de obicei la femei și se definește prin nevoia exagerată a persoanei ca altcineva să aibă grijă de ea, să ia decizii în locul ei, comportament de supunere și dependență emoțională.
Caracteristici și alte detalii aici: http://www.epsihologia.ro/tulburari-de-personalitate/tipuri/132-tulburare-de-personalitate-dependenta.html

- Tulburarea de personalitate obsesiv-compulsivă:
Face parte din grupul tulburărilor de personalitate anxioase. Persoana cu astfel de tulburare de personalitate este perfecționistă, rigidă și zgârcită. Persoana cu tulburare de personalitate obsesiv-compulsivă își sacrifică timpul liber și relațiile cu ceilalți oameni pentru prestații înalte la locul de muncă, este centrată în mod exagerat pe detalii, pe ordine și pe urmarea regulilor sau rutinelor prestabilite, fără să se abată. Pentru alții persoana cu tulburare de personalitate obsesiv-compulsivă pare a avea un comportament disciplinat/auto-disciplinat, guvernat de reguli și instrucțiuni.
Caracteristici și alte detalii aici: http://www.epsihologia.ro/tulburari-de-personalitate/tipuri/133-tulburare-de-personalitate-obsesiv-compulsiva.html

Acum că am aprofundat cât de cât tulburările de personalitate, haide să vedem ce reprezintă mai exact acestea:
- Personalitatea umană:
Personalitatea este o definiție abstractă care reunește caracteristici din mai multe planuri psihice:
# cogniția (gândirea);
# afectivitatea (emoții, sentimente);
# motivația (dorințe, motive);
# capacitatea de control a impulsurilor;
# relațiile individului cu alții (în societate, la locul de muncă, în familie, grupuri de prieteni etc).

Fiecare individ este unic deoarece caracteristici psihice sunt prezente în diferite grade și intensități în nucleul de trăsături psihice denumit Personalitate. În limbaj popular, Personalitatea răspunde la întrebarea: Ce fel de om ești?
Tulburările de personalitate sunt tipare (modele) cognitive, emoționale, ale impuls-controlului și relațiilor cu ceilalți, constante și durabile în timp, nonfuncționale, perturbate, care nu permit funcționarea normală în viața de zi cu zi. 

Debutul tulburărilor de personalitate se observă de timpuriu în viața unei persoane, încă din copilărie sau adolescență. Formarea personalității este un proces îndelungat în care intervin mulți factori biologici (materialul genetic, moștenit), psihologici (traume psihice), factori de mediu (mediul sociocultural, mediul de creștere și dezvoltare oferit de familie).

Consecințele tulburărilor de personalitate se identifică în probleme de integrare socială, profesională, relațională (apar relații sociale, profesionale, familiale perturbate) care crează obstacole și dificultăți în funcționarea armonioasă a persoanei. Altă consecință este comportamentul antisocial și actele de violență. Cea mai serioasă consecință este comportamentul de autovătămare, automutilare, tentative de sinucidere. 

Diagnosticul tulburărilor de personalitate se cere atunci când perturbarea este intensă, iar consecințele pentru persoana în cauză și pentru ceilalți sunt semnificative. De exemplu tulburarea de personalitate de tip bordeline duce la comportament de autovătămare, producerea de suferință și leziuni fizice propriului corp ca și la tentative de sinucidere.

Cele mai multe persoane cu tulburări de personalitate antisocială ajung mai devreme sau mai târziu să aibă contact cu serviciile sociale, criminale sau cu poliția. Destul de frecvent, persoanele cu tulburări de personalitate recurg la consum de droguri sau/și alcool, de unde se ajunge la denumirea de diagnoză dublă.

Alte afecțiuni psihice ca anorexie, depresie, anxietate sunt prezente. Aceste persoane întâmpină dificultăți majore în a-și crea condiții de viață în mod independent, având nevoie de sprijin din partea societății. Relațiile cu ceilalți sunt dificil de stabilit și menținut, tensionate, lipsite de încredere și cooperare. De obicei persoanele cu tulburări de personalitate renunță la tratamentul instituit și întrerup relațiile și alianțele cu medicul curant, psihologul sau asistentul social.

Multe tulburări de personalitate sunt trecute cu vederea și rămân nediagnosticate. Unele tulburări de personalitate, ca de exemplu Personalitatea de tip bordeline, sunt tulburări psihice cu grad crescut de sinucidere și autovătămare. De aceea este relevant pentru timpurile moderne să se cunoască simptomele și tratamentul tulburărilor de personalitate.  

Tulburările de personalitate sunt tulburări psihice care țin de domeniul psihiatric. Ca grup diagnostic, persoanele cu tulburări de personalitate solicită resurse semnificative din partea societății. Aproximativ 25-30% dintre persoanele spitalizate în clinicile de psihiatrie prezintă o tulburare de personalitate. Totuși, multe persoane cu tulburări de personalitate duc o viață normală, fără să aibă nevoie de tratament, reușind să compenseze deficiențele prin antrenament.

Tulburările de personalitate sunt reprezentate de tulburări în diferite grade a trăsăturilor din următoarele sectoare ale personalității umane: 

- Cogniția. Când acest sector al personalității este afectat apar gânduri paranoide, suspiciune accentuată, idei de urmărire, idei de lezare, idei de atac și distrugere a propriei persoane sau a altora apropiate (de exemplu ideea că vecinul, personalul medical, colegii vor să-i provoace suferință, să-i ia viața, să-i lezeze interesele proprii).

Când cogniția este afectată, persoana cu tulburări de personalitate (de exemplu personalitatea paranoidă) are un anumit fel de a înțelege și interpreta felul propriu de a fi ca și felul altora de a fi și se comporta, de a înțelege și interpreta situații și evenimente.

Persoanele respective interpretează eronat semnale proprii (gânduri, emoții, senzații, percepții) ca și semnale din mediu (exemple: privirea altora, comportamentele și acțiunile altora, evenimente, întâmplări din mediu etc).

- Afectivitatea. Când aceast domeniu al personalității este afectat apar emoții, trăiri afective, reacții emoționale care nu se potrivesc situațiilor în care persoana se află. Când se analizează emoțiile, reacțiile emoționale la situații sau evenimente, se are în vedere registrul emoțiilor, dar și intensitatea lor. Astfel registrul emoțiilor umane cuprinde emoții negative, pozitive și neutrale.

În cazul tulburărilor de personalitate, emoțiile sau reacțiile emoționale întâlnite sunt cele din registrul emoțiilor negative, ca de exemplu frustrare, tristețe, nemulțumire și de intensitate inadecvată la situație (așa numite reacții emoționale explozive, de furie, ură, nemulțumire, anxietate, culpabilitate etc).

- Capacitatea de trăire a emoțiilor pozitive este slăbită și imatură. Persoanele cu tulburări de personalitate (ex. personalitatea de tip bordeline) au așa numita instabilitate emoțională, trecând rapid și imprevizibil de la o stare de plăcere la una de ură și frustrare. Trecerea are repercursiuni asupra comportamentului persoanei, cu consecințe în plan social (ruperea relațiilor) sau profesional (conflicte la locul de muncă, izolare). Trecerea de la o stare emoțională la alta este vizibilă pentru ceilalți care etichetează comportamentul persoanei ca anormal.  

Referitor la comportament normal sau anormal, sunt normele și regulile sociale care impun acceptarea unui comportament ca normal sau anormal. Normal este acel comportament pe care majoritatea îl are și care permite o funcționare și integrare socială, profesională și familială conform regulilor (normelor) promovate și acceptate în societatea respectivă. Comportamentul anormal (fie că este impulsiv, agresiv, antisocial etc) se abate de la cel al majorității, nu permite integrarea în grup sau comunitate și generează probleme. 

- Relații interpersonale. Persoanele cu tulburări de personalitate au dificultăți în stabilirea de relații și menținerea lor la un nivel optim de funcționare. Cauza ar fi lipsa de încredere în alții ca și încredere slăbită în sine, o imagine de sine deformată, sensibilitate crescută la critică din partea altora.

În tulburările de personalitate, relațiile cu ceilați sunt bazate pe neîncredere, suspiciune, capacitatea deficitară de jucare a rolurilor sociale la un nivel de maturitate adecvat. Astfel, apar relații conflictuale, tensionate, distorsionate, lipsite de continuitate și armonie, lipsite de încredere.

- Capacitatea de impuls-control este grav afectată, dereglare vizibilă în comportamentul persoanei sub formă de comportament impulsiv-agresiv, reactiv (comportament generat fără a se gândi la consecințe), conflictual, incapacitate de apreciere reală a riscurilor și consecințelor comportamentelor proprii.

Astfel, trăirea intensă a stărilor de anxietate duce la impusuri de vătămare a propriului corp și acțiuni negândite de tăiere a venelor, mutilare a diferitelor părți ale corpului cu scopul reducerii anxietății sau cu scop de sinucidere. Alte impusuri sunt traduse în comportament antisocial, ca de ex. comiterea de furturi, consumul de droguri sau alcool, încăierări frecvente, atac la persoană.

Cele mai multe persoane cu tulburări de personalitate găsesc strategii de adaptare și reușesc să aibă o viață normală fără tratament. Atunci când tulburările de personalitate au o patologie asociată cu risc de sinucidere, vătămare corporală, comportament antisocial sau funcționare defectuoasă în viața zilnică se recurge la tratament. Tratamentul tulburărilor de personalitate este simptomatic. Prima alegere ca metodă de tratament este psihoterapia. Tratamentul farmacologic în tulburările de personalitate este nespecific.

Dacă sunteți de părere că suferiți de una sau mai multe tulburări de genul, putem să purtăm o discuție în acest subiect și să încercăm să găsim o soluție benefică și un tratament care să nu fie costisitor. În cazul în care tulburarea sau tulburările au înaintat deja în stadiu, singura soluție disponibilă este ajutorul unui specialist.
Alte detalii despre tratament le găsiți aici: http://www.epsihologia.ro/tulburari-de-personalitate/tratament/139-metode-de-tratare-a-tulburarilor-de-personalitate.html

De-a lungul anilor am încercat să ajut oamenii în probleme de cuplu și sfaturile au fost folositoare, însă îmi doresc tare mult să ajut și oamenii care au probleme de personalitate și care duc o luptă cu depresia, deci nu ezitați să mă contactați pentru orice problemă de genul, fiindcă totul va rămâne confidențial.
Aveți grijă de voi!

Yumi Chan likes this post

Yumi Chan
Yumi Chan
⚜️Colaborator
⚜️Colaborator
Milti Prieteni
Chit grup
Scriitor
Chit Scrie
2 Ani
Chit ai 2 ani pe forum
Lup Singuratic
Chit tipa pe forum
Grup8
Chit Grup
Hmmm
Doar o gogoasa
Data înscrierii : 2019-12-13
Mesaje : 2328
Hobby-uri : RPG

Personaj RPG
Nume: Rahela
Varsta: 15
Personalitate : puternica si iubitoare
Cunostinte magice:: maestra in magia elemetului de apa
Poveste: este orfana, parintii ei abandonand-o intr-un orfelinat din apropierea unui cartier raufamat. Cu timpul tanara domnisoara a reusit sa intre la liceul de magie unde invata si in prezent.
https://unstoppablemind.forumotion.co.uk/

Tulburările de personalitate Empty Re: Tulburările de personalitate

18.11.20 16:21
Depresi poate fi asociata foarte usor cu tulburarile schizofrenice. Degeaba atata teorie si explicatii, pentru ca nicinstiinta actuala nu a ajuns sa explice cu adevarat aceste fenomene. 
Xiphion.
Xiphion.
㊙️Șoricel Admin
㊙️Șoricel Admin
The Best
Miauti
Naruto
Chit Ninja
Scriitor
Chit Scrie
Lup Singuratic
Chit tipa pe forum
Grup10
Chit Grup
2 Ani
Chit ai 2 ani pe forum
Hmmm
Doar o gogoasa
Data înscrierii : 2019-07-26
Mesaje : 2468
Hobby-uri : Somn

Personaj RPG
Nume: Kagome
Varsta: 14 ani
Personalitate : Kagome este o fire foarte liniștită și sociabilă. Îi place să își facă prieteni noi și să aducă un zâmbet pe buzele oricărei persoane.
Cunostinte magice:: Levitarea obiectelor cu ajutorul aerului magic.
Poveste: Kagome provine din familia Takahashi, fiind o familie de vrăjitori foarte cunoscuți. A fost crescută și educată foarte frumos de către părinții și bunicii ei, făcând școala generală acasă și fiind învățată de dascăli cât mai renumiți. Deși face parte dintr-o familie bogată, nu s-a mândrit niciodată cu ceea ce are.
https://charybdisnscylla.tumblr.com

Tulburările de personalitate Empty Re: Tulburările de personalitate

18.11.20 16:37
Dacă ai cunoaște măcar psihologia de bază, ai ști faptul că schizofrenia este o boală mentală, ci nu o tulburare de personalitate. Așa că te rog frumos să vorbești după ce mai răsfoiești puțin manualul de psihologie. Mulțumesc pentru înțelegere.
Yumi Chan
Yumi Chan
⚜️Colaborator
⚜️Colaborator
Milti Prieteni
Chit grup
Scriitor
Chit Scrie
2 Ani
Chit ai 2 ani pe forum
Lup Singuratic
Chit tipa pe forum
Grup8
Chit Grup
Hmmm
Doar o gogoasa
Data înscrierii : 2019-12-13
Mesaje : 2328
Hobby-uri : RPG

Personaj RPG
Nume: Rahela
Varsta: 15
Personalitate : puternica si iubitoare
Cunostinte magice:: maestra in magia elemetului de apa
Poveste: este orfana, parintii ei abandonand-o intr-un orfelinat din apropierea unui cartier raufamat. Cu timpul tanara domnisoara a reusit sa intre la liceul de magie unde invata si in prezent.
https://unstoppablemind.forumotion.co.uk/

Tulburările de personalitate Empty Re: Tulburările de personalitate

19.11.20 15:22
Tulburările de personalitate Moon_divider_by_catspy69_dbhmcdo-fullview.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3siaGVpZ2h0IjoiPD0xMDAiLCJwYXRoIjoiXC9mXC83MmY5MDZmZS1lZDVjLTRiZDMtYWIwNC0wZDA5ZTk0ZDViMjNcL2RiaG1jZG8tMGQwZDc2ZjYtYjU1MS00M2Q5LTkwMGMtODBhMjkzNzY4YzZkLnBuZyIsIndpZHRoIjoiPD0yNjYifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6aW1hZ2Uub3BlcmF0aW9ucyJdfQ
Am rasfoit manualul si m-am uitat si la emisiuni de specialitate care au mentionat ca trebuie sa isi revizuiasca cunostintele dupa noile descoperiri. Dar mna, ce sa mai, si tu pe alte forumuri ai spus ca sunt enervanta si am tulburari de personalitate, cand de fapt, eu am o usoara depresie. Nu, nu o spun asa din vorbele mele, ci psihologul si psihiatru au confirmat asta. Dar da, draga Xiphion, vorvesti si dai cu goarna fara sa cunosti omul, felicitari. Se vede ca ai cei 7 ani de acasa in lipsa. Si te rog, nu mai imi critica forumu, atata respect sa ai pentru munca mea! Euu tot timpu ti-am laudat forumul si am vorbit de bine despre forumul tau, insa unii sunt prea prea.....prea fara suflet si constiinta. 
Uta
Uta
⭐Șoricel VIP
⭐Șoricel VIP
Lup Singuratic
Chit tipa pe forum
Grup7
Chit Grup
SoA
Chit Soa
Scriitor
Chit Scrie
2 Ani
Chit ai 2 ani pe forum
Data înscrierii : 2019-08-16
Mesaje : 1114
Hobby-uri : (ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧
https://pokeheroes.com/userprofile?name=Makima~

Tulburările de personalitate Empty Re: Tulburările de personalitate

19.11.20 15:41
Dezvolta de acum subiectul si nu mai scrie doar doua-trei cuvinte la asemenea discutii daca vrei sa te faci cu adevarat inteleasa. Nu strica sa pui si sursele de unde te-ai documentat despre subiectul in discutie ca sa poata fi evitate asemenea situatii.
Acum ai grija la cuvinte. Si invata, pentru numele Maretei Bufnite, sa nu mai deviezi de la subiectul principal! Chiar nu este greu.

Xiphion., multumim pentru aceste informatii aduse! Chiar sper sa fie de folos cuiva, pentru ca multa lume ce sufera de asemenea tulburari, au o teama sa zic asa ca sa ajunga sa ceara ajutorul cuiva. Si cam asta ajunge sa inrautateasca totul, deoarece e practic imposibil sa treci singur peste asemenea situatii.

PS: Imi cer scuze daca am scris tampenii. Puteti ignora acest mesaj. Desi, Roxana, ar fi bine sa n-o faci.
Xiphion.
Xiphion.
㊙️Șoricel Admin
㊙️Șoricel Admin
The Best
Miauti
Naruto
Chit Ninja
Scriitor
Chit Scrie
Lup Singuratic
Chit tipa pe forum
Grup10
Chit Grup
2 Ani
Chit ai 2 ani pe forum
Hmmm
Doar o gogoasa
Data înscrierii : 2019-07-26
Mesaje : 2468
Hobby-uri : Somn

Personaj RPG
Nume: Kagome
Varsta: 14 ani
Personalitate : Kagome este o fire foarte liniștită și sociabilă. Îi place să își facă prieteni noi și să aducă un zâmbet pe buzele oricărei persoane.
Cunostinte magice:: Levitarea obiectelor cu ajutorul aerului magic.
Poveste: Kagome provine din familia Takahashi, fiind o familie de vrăjitori foarte cunoscuți. A fost crescută și educată foarte frumos de către părinții și bunicii ei, făcând școala generală acasă și fiind învățată de dascăli cât mai renumiți. Deși face parte dintr-o familie bogată, nu s-a mândrit niciodată cu ceea ce are.
https://charybdisnscylla.tumblr.com

Tulburările de personalitate Empty Re: Tulburările de personalitate

19.11.20 22:09
Roxana, poți să-mi spui și mie în ce parte din mesajul pe care l-am lăsat ți-am criticat forumul? Că nu știu de unde până unde ai ajuns la asta.
Iar eu îmi susțin în continuare comentariul, nimic din ce ai scris în primul mesaj nu a avut sens. Nu poți să bați știința, oricât de mult ai încerca. Sunt oameni care suferă  de astfel de tulburări și prezintă simptome, iar cu asta am pus punct. Nu am făcut subiectul acesta ca să vină unii și alții să se dea deștepți aici, l-am făcut într-un scop umanitar și nu doresc să mă cert cu nimeni fără sens. Deci te rog să nu te abați de la tema subiectului. Mulțumesc.

Flurry, îți mulțumesc pentru comentariu și susținere. Chiar și eu am avut acum ceva vreme tulburarea borderline, crezând că sunt un om bipolar, și știu cât este de greu să treci prin așa ceva fără să ai un anumit sprijin. Iar cel mai rău este că oamenii cu o astfel de tulburare se rănesc singuri, atât fizic, cât și psihic. De aceea sper să-i pot ajuta măcar puțin pe cei care trec prin așa ceva.
Și stai liniștită, nu ai scris absolut nicio tâmpenie.
Ravic
Ravic
⚜️Colaborator
⚜️Colaborator
Naruto
Chit Ninja
Scriitor
Chit Scrie
Grup6
Chit Grup
2 Ani
Chit ai 2 ani pe forum
Lup Singuratic
Chit tipa pe forum
Data înscrierii : 2019-09-03
Mesaje : 938
Hobby-uri : I walk into the darkness you show me
https://nightrival.forumgratuit.ro

Tulburările de personalitate Empty Re: Tulburările de personalitate

23.11.20 17:51
Chiar a fost intresant subiectul,chiar nu mam gandit niciodata la tulburari de personalitate ,intotdeauna e bine sa inveti cate ceva nou.
Da mult ai mai scris n-am citit tot am sarit printre randuri ,o sa imi fac timp si o sa le citesc ,este interesant cate tipuri de personalitate pot sa existe.
Don't give him what he doesn't have........
Yumi Chan
Yumi Chan
⚜️Colaborator
⚜️Colaborator
Milti Prieteni
Chit grup
Scriitor
Chit Scrie
2 Ani
Chit ai 2 ani pe forum
Lup Singuratic
Chit tipa pe forum
Grup8
Chit Grup
Hmmm
Doar o gogoasa
Data înscrierii : 2019-12-13
Mesaje : 2328
Hobby-uri : RPG

Personaj RPG
Nume: Rahela
Varsta: 15
Personalitate : puternica si iubitoare
Cunostinte magice:: maestra in magia elemetului de apa
Poveste: este orfana, parintii ei abandonand-o intr-un orfelinat din apropierea unui cartier raufamat. Cu timpul tanara domnisoara a reusit sa intre la liceul de magie unde invata si in prezent.
https://unstoppablemind.forumotion.co.uk/

Tulburările de personalitate Empty Re: Tulburările de personalitate

24.11.20 23:48
Flurry wrote:Dezvolta de acum subiectul si nu mai scrie doar doua-trei cuvinte la asemenea discutii daca vrei sa te faci cu adevarat inteleasa. Nu strica sa pui si sursele de unde te-ai documentat despre subiectul in discutie ca sa poata fi evitate asemenea situatii.
Acum ai grija la cuvinte. Si invata, pentru numele Maretei Bufnite, sa nu mai deviezi de la subiectul principal! Chiar nu este greu.

Xiphion., multumim pentru aceste informatii aduse! Chiar sper sa fie de folos cuiva, pentru ca multa lume ce sufera de asemenea tulburari, au o teama sa zic asa ca sa ajunga sa ceara ajutorul cuiva. Si cam asta ajunge sa inrautateasca totul, deoarece e practic imposibil sa treci singur peste asemenea situatii.

PS: Imi cer scuze daca am scris tampenii. Puteti ignora acest mesaj. Desi, Roxana, ar fi bine sa n-o faci.
Stai linistita pentru ca ti-am ignorat complet mesajul. Am citit doar partea dedicata lui Xipsion. Nu ma chinui eu sa-ti citesc rautatiile si ranchiuna ta. E un fel de  bla  bla bla ce ai scris tu la adresa mea. Oricum va agitati de geaba, nu imi pasa. Insa am vrut sa va arat ca totusi, totusi nu sunt asa de proasta cum ma credeti. Oricum, ma bucur ca am aflat parerea voastra sincera despre mine. Ce sa mai, nu va mai bag in seama ca si asa o sa va dati mai importante decat nivelul vostru standard la care va aflati. Pam pam! 


Xiphion, iti raspund la intrebare: am gasit locul unde ma barfiti si ma veti barfii in continuare. Este forumul Elenei unde vezi doamne a fost sters. Ba nu e srers, ii schimbati adresele ca si oe sosete. Relax, imi doresc ca toate vorbele de rele la adresa mea spuse pe acel forum sa se indrepte impotriva voastra. Asememea oameni ca si voi nu merita mila din partea nimanui. Din partea mea va puteti oftica pana va sar dracii din cap si pe gura. Oricum, nesimtire si nu va mai chinuiti sa-mi raspundeti la acest mesaj, oricum dau cu seen si nu le citesc. Bye bye, seara faina si da: prostu moare de grija altuia. Curiozitatea a omorat pisica. Cine sapa groapa altuia, cade singur in ea. Cum dai asa si primesti. Vorba multa saracia imului. Nu va zbateti ca si un sarpe pe uscat, oricum stiu ca ma barfiti si ma vorbiti de rau pe forumul Elenei cu o nesimtire greu de egalat. Eu daca asi fi in licul lui @Elena, nici nu v-asi mai baga in seama pe forumul ei. Dovada, cum vorbiti de mine asa urat pe forum, e clar ca intre clica voastra vorbiti rau si de biata @Elena care......care pana la urma nu are nici o vina ca a dat de niste hiene precum voi 4. Sunteti asa: Pe fata te ling pe la spate te scuip si te impung. Si cu astea fiind spuse, asta este ultimul meu mesaj la aceasta rubrica. 
Sponsored content

Tulburările de personalitate Empty Re: Tulburările de personalitate

Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum