Soricei de Biblioteca
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Miauti.
Miauti.
㊙️Șoricel Admin
㊙️Șoricel Admin
The Best
Miauti
Scriitor
Chit Scrie
Grup6
Chit Grup
2 Ani
Chit ai 2 ani pe forum
Rautate Pura
Chit Rau
Lup Singuratic
Chit tipa pe forum
Data înscrierii : 2020-07-04
Mesaje : 328
Hobby-uri : Manga
https://miauti.blogspot.com/

Manga Miauti Review Empty Manga Miauti Review

13.07.20 15:27
Manga Miauti Review Opera_12


My SNS Card : https://miauti.carrd.co

BLOG url:  https://miauti.blogspot.com/
AniList: https://anilist.co/user/Miauti
Odysee: https://odysee.com/@Miauti:e
Pinterest: https://pinterest.com/Miauti/
Twitter: https://twitter.com/MrMiauti
Forum: https://miauti.forumgratuit.ro/
Grup: https://groups.google.com/u/1/g/miauti
Revista : https://sites.google.com/view/miautimagazine
Owner: Miauti Profile: https://www.blogger.com/profile/01610397375857105732Infiintare Blog: 08.oct.2007
Descriere Blog:   https://miauti.blogspot.com Manga Miauti Review a inceput activitatea pe data de (08.oct.2007) si este unicul blog romanesc dedicat manga-urilor.
Manga Miauti este un blog cu recenzii si informatii despre manga (benzi desenate japoneze) pentru cititorul cu discernamant. In plus, blog-ul detine un singur scriitor care face si recenzii despre manhwa (benzi desenate coreene), manhua (benzi desenate chinezesti) si multe altele.
Recenzii: 600 articole

Despre Forum : https://miauti.forumgratuit.ro/ Dupa cum stiti, acum o perioada de timp am reactivat forumul. Pe langa faptul ca am reactivat forumul, am facut si cateva modificari, in speranta de readuce membrii veterani cat si membri noi.
Din punctul vostru de vedere nu cred vi se pare cine stie ce si nici nu ne vom ridica la mari asteptari de a avea membri multi sau noi .
Forumul nu a fost gandit a fi un forum RPG. Deci va lipsi RPG-ul. Nu va asteptati sa gasiti un forum foarte activ plin de jocuri forumiste specifice. Se doreste un forum de discutii interesante, despre carti , filozofie, anime (nu review), manga (daca citeste careva)... pe scurt un forum de discutii.

Miauti AniList: https://anilist.co/user/Miauti este un site de retea sociala anime si manga si site de aplicatii de catalogare sociala. Site-ul ofera utilizatorului un sistem asemanator unei liste pentru organizarea si punctarea a anime-ului si manga-ului. Contul a fost creat pentru cei care vor sa vada ce anime / manga vizionez / citesc . Site-ul e mult mai superior decat MAL.

Pinterest:  https://pinterest.com/Miauti/ O retea de socializare pentru imagini si video . Am creat acest cont pentru urmaritorii blogului, care ii intereseaza foarte mult imagini din manga, anime si copertile postarilor. Acolo mai gasiti poze cu figurina Miauti in albumul Miauti One Day .

Miauti si Odysee: https://odysee.com/@Miauti:e/ In cazul in care nu stiai Miauti are un canal de Odysee in care te va intampina cu prajiturele. De ce Miauti a ales Miauti sa faca un cont de Odysee si nu unul de Youtube ? Raspunsul e cam ciudat. Am testat aceasta platforma timp de un an pe contul personal si dpmdv a luat nota 10. Ceea ce vreau sa spun este ca atat eu ca persoana care detine acest canal, cat si cel care vizioneaza sau citeste pe acesta platforma avem de castigat. Asa ca daca vrei sa vezi ce filmulete posteaza Miauti, click pe butonul Miauti TVLast edited by Miauti. on 16.01.23 13:53; edited 12 times in total (Reason for editing : Update Info)

Xiphion., Ravic, Yumi Chan and Miauti. like this post

Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum