Șoricei de Bibliotecă
Șoricei de Bibliotecă
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Un forum dedicat iubitorilor de lectură și fandomurilor.
 
HomeHome  PublicatiiPublicatii  FAQFAQ  SearchSearch  Facebook GroupFacebook Group  Our collaboratorsOur collaborators  Log inLog in  RegisterRegister  

 

 Relații din animeuri care ne-au frânt inima

Go down 
AuthorMessage
Xiphion.
Big miau (^つωฅ^)
Big miau (^つωฅ^)
Xiphion.

Data înscrierii : 2019-07-26
Aprecieri ❤️ : 10
Mesaje : 1762
Hobby-uri : Somn

Relații din animeuri care ne-au frânt inima Empty
PostSubject: Relații din animeuri care ne-au frânt inima   Relații din animeuri care ne-au frânt inima Empty22.05.20 21:59

După cum sugerează titlul subiectului, aici vom discuta despre relațiile din animeuri care ne-au lăsat un mic gol în suflet.
Majoritatea cuvintelor pe care le voi scrie mai jos conțin spoilere, așa că voi lăsa la început numele animeului. Dacă nu l-ați văzut, vă rog să nu citiți ceea ce voi scrie. Dacă alegeți să o faceți, citiți pe propria răspundere.

NANA:
Nobu și Hachi: Mi s-au părut făcuți unul pentru celălalt, dar am avut o presimțire urâtă care s-a și adeverit, din păcate. Totul a mers bine în relația lor până când s-a aflat că Nana era însărcinată, iar tatăl copilului s-a dovedit a fi Takumi. Încă nu știu sigur dacă a fost sau nu adevărat acest lucru, deoarece Nobu și Hachi au început o relație la scurt timp după ce Hachi s-a despărțit de Takumi și nu-mi mai amintesc sigur dacă au făcut sau nu un test de paternitate sau dacă relația dintre ei a avut peste nouă luni. Totuși, Nobu era pregătit să devină tată, chiar dacă știa că nu-i va fi ușor și că nu va putea să le ofere prea multe Nanei și viitorului copil, iar toate aceste evenimente mi-au rupt pur și simplu inima în două, deoarece iubirea dintre Nobu și Hachi nu s-a stins nici la finalul seriei, când fetița lui Hachi și Takumi era deja mărișoară.

Hunter x Hunter:
Meruem și Komugi: Komugi a fost preferata mea de când am văzut-o prima dată în serie, dar pe Meruem l-am simpatizat mult mai greu. Am început să o fac abia după ce a apărut micuța Komugi și ne-a demonstrat faptul că până și regele chimera are o inimă bună, oricât de mult ar fi urât oamenii (pe care îi considera un fel de gângănii cu o minte scurtă, până când a apărut ea în peisaj). Sunt cuplul meu preferat din serie și am plâns ca un copil mic din cauza sfârșitului lor pe cât de tragic, pe atât de frumos. Și aș revedea seria doar ca să-i mai pot vedea încă o dată unul lângă altul.

InuYasha:
Naraku (Onigumo) și Kikyo:
Încă îmi vine să plâng când mă gândesc la povestea lor care a sfârșit printr-o dragoste neîmpărtășită. Kikyo a fost una dintre cele mai bune preotese din serie și încă nu înțeleg de ce o urăsc mulți fani, deși am displăcut-o și eu o perioadă când am fost mai mică. Dar când am văzut episodul care reprezenta toată situația dintre Naraku, Inuyasha și Kikyo, mi-a părut extrem de rău în special pentru Naraku, a cărui inimă omenească iubea în continuare preoteasa care îi salvase trupul paralizat și rănit, chiar dacă își oferise sufletul demonilor, fapt pe care îl făcuse până la urmă tot pentru a o putea iubi și atinge pe femeia care nu-i mângâiase doar trupul, ci și inima. Iar când Naraku a fost într-un final învins și ucis, am plâns în pumni când a recunoscut că a iubit o singură femeie mai bine de cincizeci de ani.

Am să mai postez pe parcurs și alte cupluri, deoarece sunt un mic fan al animeurilor dramatice. Dar până atunci nu ezitați să postați și voi. ^^
Back to top Go down
https://charybdisnscylla.tumblr.com
 
Relații din animeuri care ne-au frânt inima
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Șoricei de Bibliotecă  :: Cafeneaua șoricelului :: Anime & manga-
Jump to: