Charybdis Șoricel MODERATOR

Data înscrierii : 2019-07-26 Aprecieri ❤️ : 19 Mesaje : 1553 Hobby-uri : somn
 | Subject: Prezentare Charybdis 26.07.19 20:13 | |
| First topic message reminder :x Prenume: Ana-Maria. x Vârstă: 21 de ani (1997). x Cartea preferată (sau cărțile): „Gândește-te la un număr”, de John Verdon; „Lumea văzută de Bob”, de James Bowen; „Un bărbat pe nume Ove”, de Fredrik Backman; „Misterul crimei fără cadavru”, de Agatha Christie (+ alte cărți de la ea) și „Hipotermie”, de Arnaldur Indridason. x Prima carte citită/preferată: Când eram mai mică, mama îmi citea tot felul de basme, dar prima carte pe care am citit-o de una singură, dacă nu mă înșel, este „Castelul din Carpați”, de Jules Verne. x Vârsta de la care sunteți pasionați pentru lectură: Hm... asta îmi dă de gândit, cam din generală am început să citesc destul de mult, însă doar prin clasa a X-a am descoperit pasiunea asta pentru lectură, cu ajutorul cărții „Cu ochii minții”, scrisă de Hakan Nesser (pe care am uitat să o menționez la cărțile mele favorite). x Autori favoriți: Hakan Nesser, Agatha Christie, Frederik Backman, Igor Bergler, Jules Verne, Fyodor Dostoyevsky. x Genuri favorite: Crime, fantasy, aventură, romance, dramă, acțiune, SF. x Librării de la care vă place să achiziționați cărți: Acum ceva timp îmi plăcea să cumpăr cărți de la Cartepedia, însă am început să comand mai mult de pe Elefant, pentru că au multe reduceri, plus puncte de livrare de la care îmi pot lua comanda. De asemenea, am mai cumpărat cărți și de la Diverta, Cărturești și Humanitas. | |
|