Șoricei de Bibliotecă
Șoricei de Bibliotecă
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Un forum dedicat iubitorilor de lectură și fandomurilor.
 
HomeHome  PublicatiiPublicatii  FAQFAQ  SearchSearch  Facebook GroupFacebook Group  Our collaboratorsOur collaborators  Log inLog in  RegisterRegister  

 

 Regulament jocuri + propunere joc

Go down 
AuthorMessage
Xiphion.
Big miau (^つωฅ^)
Big miau (^つωฅ^)
Xiphion.

Data înscrierii : 2019-07-26
Aprecieri ❤️ : 10
Mesaje : 1762
Hobby-uri : Somn

Regulament jocuri + propunere joc Empty
PostSubject: Regulament jocuri + propunere joc   Regulament jocuri + propunere joc Empty18.08.19 13:12

Regulament jocuri:
- Înainte de a deschide un joc, postați aici numele jocului și explicațiile lui, iar după ce va fi aprobat de un administrator sau moderator, puteți să creați subiectul. Dacă veți crea subiecte și nu le veți posta prima dată în acest subiect, jocul dvs. va fi închis și mutat în arhiva forumului. Verificați ca jocurile pe care doriți să le propuneți să nu existe deja, pentru a nu repeta la infinit aceleași lucruri.
- Nu mai aveți voie să creați jocuri a căror activitate se desfășoară printr-un singur cuvânt/număr. Odată ce există un joc cu o numărătoare și unul cu "spune un oraș", acestea sunt mai mult decât suficiente.
- Spam-ul este interzis. Așadar, de acum încolo nu mai aveți voie să postați doar în această secțiune. Dacă un user intră pe forum și postează doar aici, la toate subiectele din secțiune, va fi avertizat de către un administrator sau moderator.
- Nu aveți voie să vă abateți de la subiect, decât dacă un user nu respectă micile reguli impuse într-un joc. De asemenea, respectectați-le, pentru a nu deruta șirul jocului. Nu sunt reguli grele, iar dacă un joc impune bbcode, aveți o bară pentru culori și stiluri. Așadar, nu aveți voie să mai postați mesaje de genul "nimic, la nimic, nu știu etc." la subiecte asemănătoare cu "La ce te gândești acum" (regula se aplică și la "Ce melodie asculți acum" din categoria Muzică).
Nu uitați că acest forum este dedicat lecturii, ci nu jocurilor de pe diferite forumuri. Nu a spus nimeni că trebuie să strângeți 1000 de mesaje pe forum, mai bine creați subiecte la diferite secțiuni, care să fie și cu idei creative, decât să veniți pe forum și să faceți spam la această secțiune.
Pentru o ședere cât mai plăcută, respectați acest regulament și regulamentul forumului.
Vă mulțumim,
Echipa Șoricei de bibliotecă
Back to top Go down
https://charybdisnscylla.tumblr.com
 
Regulament jocuri + propunere joc
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Șoricei de Bibliotecă  :: Cafeneaua șoricelului :: Jocuri "forumiste"-
Jump to: