Șoricei de Bibliotecă
Șoricei de Bibliotecă
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Un forum dedicat iubitorilor de lectură și fandomurilor.
 
HomeHome  PublicatiiPublicatii  FAQFAQ  SearchSearch  Facebook GroupFacebook Group  Our collaboratorsOur collaborators  Log inLog in  RegisterRegister  

 

 (Recomandare) Sakamichi no Apollon

Go down 
AuthorMessage
Charybdis
Șoricel VIP
Șoricel VIP
Charybdis

Data înscrierii : 2019-07-26
Aprecieri ❤️ : 19
Mesaje : 1577
Hobby-uri : Șoricel de bibliotecă

(Recomandare) Sakamichi no Apollon Empty
PostSubject: (Recomandare) Sakamichi no Apollon   (Recomandare) Sakamichi no Apollon Empty15.08.19 11:51

Sakamichi no Apollon
(Recomandare) Sakamichi no Apollon Tumblr_n7afp4shLi1r7i5gpo3_r2_500
„Jazz-ul este singura muzică pentru mine.”

Descriere:
Din cauza situației financiare a tatălui său, bobocul Kaoru Nishimi se mută singur din Yokosuka în Kyushu pentru a locui cu niște rude. Până atunci, Kaoru fusese un onorabil student care avea obiceiul să păstreze totul pentru el, dar s-a schimbat după ce l-a cunoscut pe „băiatul rău” Sentaro Kawabuchi. Datorită influenței colegului său, Kaoru simte o atracție către jazz și își găsește primul prieten. De asemenea, el învăță și cât de distractiv poate fi să cânți ceva alături de o persoană apropiată.

Genuri:
Dramă, Josei, Muzical, Romantic, Școală

Trailer anime:
https://youtu.be/7plEDcWy0Oc

Recenzie:
„Spre deosebire de dragoste, prietenia e pe viață.”
(Recomandare) Sakamichi no Apollon Tumblr_n28rdjv89J1qixxsko2_500

• Poveste: 10
Povestea începe într-un mod nu prea diferit de anime-urile cu liceeni. Un tânăr se mută ca să locuiască împreună cu niște rude, merge la o școală nouă, cunoaște oameni noi, își face câțiva prieteni și are parte de prima sa dragoste. Totuși, desfășurarea acestor evenimente are ceva aparte față de alte anime-uri care abordează acest subiect, și anume: muzica jazz care leagă personajele principale.

• Personaje: 10
Personajele parcă sunt scoase din realitate (în special cele principale): naive când vine vorba de iubire, sensibile și nehotărâte, dar tocmai aceste trei caracteristici le fac să fie speciale, îndrăgite de oamenii care decid să urmărească anime-ul și, nu în ultimul rând, puternice.

• Coloana sonoră: 10
Nu am fost o fană a muzicii jazz și nici acum nu pot să zic că sunt, dar anime-ul acesta m-a făcut s-o îndrăgesc cât de cât, iar prin intermediul acestuia am descoperit că muzica jazz mă liniște și de multe ori mă ajută să dorm (nu, n-am adormit la anime, doar m-am decis să ascult niște muzică jazz într-o zi mai tulburată).
Și dacă ar fi să-mi aleg o melodie preferată dintre OST-uri, opening și ending, aș alege opening-ul: click.

• Grafică: 10
N-am fost, nu sunt și nu voi fi pretențioasă când vine vorba de acest aspect. Îmi place orice grafică și consider că povestea este ceea ce contează, nu grafica.

• Părere personală:
Sunt o mare fană a anime-urilor care au în prim-plan prietenia adevărată. Deși la început nu pare cine știe ce, pe parcurs vor evolua plăcut lucrurile (vor fi multe scene foarte comice, dar și scene care îți vor face pielea de găină și te vor ține în suspans), iar spre final vor deveni puțin mai dramatice. Finalul este unul foarte bun, deci să nu faceți greșeala să nu-l vedeți doar pentru că are ca gen principal drama. Da, este dramatic din unele puncte de vedere, dar „prietenia e pe viață” (cel puțin aici).
Altceva nu mai am ce să scriu aici, decât că mi-a făcut plăcere să-l urmăresc și că l-aș mai putea urmări de încă 10 ori, și tot nu m-aș plictisi de el.

• Nota finală: 10

• Alte comentarii:
Am văzut anime-ul acesta într-o zi, iar dacă vă plictisiți și voi foarte mult și nu găsiți nimic de făcut, vă recomand să-l vizionați. Vă va lăsa un gust plăcut. :)

Vizionare plăcută! ^^​
Back to top Go down
https://animeislife.forumgratuit.ro/forum
 
(Recomandare) Sakamichi no Apollon
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Șoricei de Bibliotecă  :: Cafeneaua șoricelului :: Anime & manga-
Jump to: